Jump to content
CvGaming

Abdi Ali /Limpano

Member
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Feroz in Stora förslagstråden!   
    Sätt en checkpoint för APD som är närmre bandit - Nu i dagsläget måste APD åka från Athira HQ som är 10km ishs med en hunter som går 110, dom kommer alltid senare än alla andra och kommer därmed oftast i ett underläge.
    Nya kläder - Bandit har en del unika kläder men de ligger på totalt orimliga pris, bandit clothing store måste ses över. Även så bör ni göra så MTP tees går att loota som civ, de försvinner bara om man plockar upp dom just nu. Balaclava i Gang hideout för 500$ ish så höjer ni priset på shemag isället. Skicka över ctrg stealth till polisen och ge NLA skinnade kläder istället. Tycker personligen att CTRG ska vara poliskläder och inte rebeller.
    Painkiller i mack - Finns inte just nu och förstår verkligen inte varför de inte finns.
    Ge NLA Ifrits - Ge tillbaka Ifrits töill NLA då dörrarna inte öppnas längre, Ifrit är mer ikoniskt för rebeller tycker jag och säkert många fler.
    Flytta på fed - Fed har alltid vart på samma plats och tror att de flesta börjar tröttna som fan på det så att hitta en ny plats och nytt Fed skulle vara perfekt.
    Fixa helikoptrar - Tweaka alla helikoptrar så de faktiskt är viable när du farmar, Taru och Mohawk är klappkassa i dagsläget. Priserna är 550k ish för både Taru och Mohawk, och det du får för dom pengarna är 120 och 110 trunkspace. Mohawken är gigantisk och att den ens har 120 trunk är inte logiskt. Höj priset och skicka upp trunken också.
    NLA Weapon shop - Tror hela servern kan hålla med om att NLAs priser på vapen är hemska, Katiba carbine för 1mil utan silencer ??? En vanlig Katiba från civs går på 800k, varför skulle man då betala veckopass för 1mille och sen inte ens få något positivt av det.
     
      Alla poliser har inte tillgång till c4.
  2. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Darwin in Till våra spelare   
    Tjena alla CvG'are, vill börja med att säga att detta inte är något jag vill ska bli världens drama eller jidder, vill bara ventilera lite från mig och andra staff medlemmar och att communityt tar till sig det, därför kommer jag låsa denna tråden direkt om det blir tjafs, för det är inte meningen med detta inlägg, vill ni flika in så skriv till mig på forum eller teamspeak.
    Vad är det som händer? vi har ett klimat just nu som är så sjukt toxic mellan spelare där det är bråk, pajkastning och ban requests precis hela tiden, staff sitter i timmar och löser bråk, bans och andra shitstorms som så enkelt kunde blivit undvikt om vi alla hade lite respekt för varandra.
    Vi har ett donator system på CvG som går till server upgrades och communityt men det finns INGEN i våran staff som får ett öre för att sitta och refunda era helis när ni blir disconnectade, eller banna Rolfs Dator när han är inne och fuskar eller RDMar, vi får inte ett öre för att sitta kl 2 på natten och lösa bråk mellan gäng som lever på reglernas gränser, inte ETT öre.
    Vi som sitter i staff är här för att vi älskar CvGaming's community, för att vi har spelat här väldigt länge och vill inte se det gå i botten.
    Vi sitter här för att NI som spelar på servern ska ha en stabil upplevelse utan dupers, fuskare och annat tråkigt.
    Vi sitter här för att NI ska ha det roligt, för att vi vill att NI ska kunna ha det lika bra som vi hade det när vi började spela här.
    Vissa av oss jobbar eller pluggar, vissa har familj och barn etc, detta är inte vårat jobb, så snälla ha överseende och bli inte otrevliga när ni har väntat länge i en kanal för att få hjälp, vi är inte många, och vi kan inte sätta in vem somhelst i staff och ge dom tillgång till databasen, det går inte.
    Vi ser att ni skriver, vi ser meddelanden på Teamspeak och forumet, men ibland tar saker lite längre tid, allt kan inte hända på en sekund, svarar vi inte så sitter vi förmodligen med något av följande: ett annat ärende, ingame i en situation, sover, äter, jobbar, är afk eller bara vill ha lite egen tid.
    Admins, Mods, Supports och Devs är inte superhumans, vi är spelare som vem somhelst som valt att lägga ner tid på att hålla detta stället i luften, och vi kan inte göra 5 saker på samma gång eller dra ut en patch på 2 dagar, och vi orkar inte bli bemötta av en dryg attityd när vi väl kommer för att hjälpa er (gratis, på våran fritid).
    Ja vi har valt att ta en roll i staff här och vi måste inte göra detta, men vi skulle hellre se att ni spelare respekterade varandra/oss nog för att inte bråka var 5e minut så att vi behöver lösa saker mitt i natten när vi vill göra annat.
    Så snälla snälla spelare, kan ni tänka 2 extra gånger innan ni tar ett beslut som inte är så smart, ha en godare ton i teamspeak mot varandra och försöka att lösa små skitsaker mellan er själva på ett moget sätt, ha respekt för dina medspelare och kom ihåg att bakom varje APD, Rebell, Civ eller Kavalatroll så finns en människa exakt som du som är här för att ha roligt och spela på sin fritid. Detta är inte verkliga livet, ta inte allt på sånt blodigt allvar och slappna av lite, alla är här för att fly verkligheten en stund för att spela ArmA och ha det roligt med vänner, alla med olika anledningar och bakgrunder. Ibland så uppstår situationer som blir hettade och det förstår jag, sånt händer, men snälla försök att vara snälla mot varandra och andra spelare och tänk på att staff inte är robotar så kommer atmosfären på CvGaming bli så mycket bättre!.
     
    Love you guys.
     
     
    //William aka Darwin
  3. Thanks
    Abdi Ali /Limpano reacted to Boyka in Polis App Boyka   
    n-Game Name?: [ASD] Abdulhak aka Boyka
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 
    Age?: 18
    Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: No
    If yes, what servers?: 
    Do you have a working microphone? Yes
    How long have you played on CvGaming?: 3000h+
    Have you been banned before?: Yes
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: Yes
    Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Yes
    Can you follow orders from a younger person?: Yes
     
    What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces
    1) Roleplay
    2) Good communication 
    3) Listen to others
    4) Be Mature
    5)  Be loyal
    Describe why you would like to play as a police officer?: I've only played as a civ or rebel on this server and i want to try to play on the good side
    riefly describe the various tasks of a police officer?: Keep streets safe from criminals
    Describe what YOU expect out of your fellow officers?: Just having a great time with eachother and that everyone respects eachother
    hat is your input on using lethal force?: if it must be used then use it, but try to use the tazer.
    Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Im mature, i know the game. Calm and respectful
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: All of them needs to be respected in the police force.
    Tell us a little about yourself! Jag heter alexander, bor i stockholm och går i gymnasium, på fritiden gillar jag att lira spel och gymma o hänga med polare
  4. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Miniben321 in Bulkbondens Tjänstgöring   
    In-Game Name? :BulkBonden
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)
    Age? :19
    Do you speak both Swedish and English?: yes
    Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?:yes
    If yes, what servers?: Cvgaming
    Do you have a working microphone?: i sure do
    How long have you played on CvGaming?: way too long around 1000 hours
    Have you been banned before?: negative
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?:I do
    Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?:absolutely 
    Can you follow orders from a younger person?:Should be no problem
     
     
    What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces
    1) Flexible
    2)Helpful
    4) common sense
    5) Calm and patience
     
    Describe why you would like to play as a police officer?:
    I like too approach people and roleplay just for the sake of roleplaying. I've also applied for police university in Umeå so would be fun just to play around and pretend to be a cop.
     
    Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Helping people with whatever they might want help with.
    Working as a unit and taking orders from others.
    Making the game more realistic by being a rolemodel for new players, roleplaying in a way that makes it feel "realistic".
    Fight criminals!
     
    Describe what YOU expect out of your fellow officers?:
    Maturity .
    obey orders if im in a position to give orders.
    Teamwork.
    A great time when playing together.
    What is your input on using lethal force?:
    You gotta do what you gotta do!
    If it is to protect either you or other civilians it and you see no other way out of it start using lethal force.
    Lethal force is always the last thing you should consider.
    Describe why YOU would be a good addition to the police force?:
    Played for a long time and have some experience with being a officer. Im a calm guy with patience who just wants to play the game and make the experience better for others.
    Im a great teamplayer.
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    Its what the experience depends on when playing as a police officer so great things.
    Please provide name and a background story for your character applying to the police: (100 words minimum):
    Russian immigrant banished by the russian mafia, moved to Altis to start a new life and leave the old one behind. But soon realising that starting from the bottom is no easy task in a place like Altis. After seeing hard working civilians getting victims for crime and murder Bulkbonden decided to take some responsibility and change Altis crime picture once and for all. 
    Bulkbonden had wife and familiy back in russia but when they figured out that he were a part of a cold blooded mafia group by the name рoссийская мафия they left him. This drove bulkbonden mad and a search for his wife and childrens, once found he murdered them in cold blood. In russia familiy is considered everything so by this the maffia group gave him a choice, either he leaves and never come back or fall victim to the mafia boss himself.
     
    Tell us a little about yourself
    My name is Viktor Gustafsson and i live in falkenberg  Sweden and play volleyboll on elite level, i've played video games my whole lifetime and will most likely continue for a long time forward. Happy, playful and calm guy who like to be social and be active during my spare time. Traveling is one of my favorite things to do and aiming to do a backpacking journey this summer through europe.
  5. Sad
    Abdi Ali /Limpano reacted to Charlie in A.P.D App Charlie   
    Police slots are only available to players who have applied and been accepted for whitelisting.  With the added power that comes with the police position.
     
    The topics subject MUST be "Police Application (YourForumName) [(YourCurrentIngameName)]". e.g. Police Application Testson [[A.P.D] T. Testson]
     
    Requirements to join the Police Department are:
    Meet the minimum age of 18.
    Understand basic server rules.
    MUST have a working microphone!
    MUST have a good command of the English language.
    MUST have a decent understanding of how Roleplaying works.
     
    In-Game Name? : Charlie
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)
    Age? : 18
    Do you speak both Swedish and English?: Yes
    Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: Yes 
    If yes, what servers?: Cvgaming
    Do you have a working microphone?: Yes
    How long have you played on CvGaming?: 3000+
    Have you been banned before?: Yes
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: I do
    Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Yes
    Can you follow orders from a younger person?: Yes.
     
     
    What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces
    1) Mature 
    2) Calm
    3) Follow orders
    4) Able to Roleplay
    5) Have a brain
     
     
    Describe why you would like to play as a police officer?:
    When i was a cop before i had the most RP, i never got the kind of RP in a Civ gang that i would get as a cop, it was allways about robbing etc. 
     
    Briefly describe the various tasks of a police officer?:
    Protect and serve.
    Be a backbone to the altis citizen.
    Stop various task of illegal activity
     
    Describe what YOU expect out of your fellow officers?:
    Mature, not rush dessicions.
    What is your input on using lethal force?:
    If the situation requires a lethal action use it, if it does not non leathal and communicate  with the thug 
    Describe why YOU would be a good addition to the police force?:
    I know what it takes to be a good cop for the server and the community over all. 
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    Dont be talking shit about someone else when they are not pressnet 
    Please provide name and a background story for your character applying to the police: (100 words minimum):
     
    M. Riggs recently arrived from Texas, worked in the drug divission against the cartels, but when my wife got killed when we were expecting our first baby, i moved to altis and now im living in my trailer by the beach, i spend my days in the couch with a bottle in my hand. before i was in the drug division i was in the military was in the f now thats important, and i do want to die so that i can meet her. other wise my life just keep on going, so my hopes is that i can become a part of this force with all my downsides. Get help by a Srink and might become sane once more as i should be, right now im in a very dark place and i dont know if i can get out of it on my own.
     
    Tell us a little about yourself!
    Charlie osv.
     
     
     
    AS A RECRUIT, YOU ARE UNDER PROBATION! THE FIRST BIG MESS-UP, IF YOU CANNOT EXPLAIN YOURSELF, YOU'RE GONE!
     
    Accepted cops will begin at the lowest rank of cadet and can be promoted by serving well and following the police rules (shown in game on the map menu). Increased rank will open new options and abilities.
     
    You must play as a cop until you reach the rank of Officer.
     
    DO NOT COME ON TEAMSPEAK AND BOTHER ADMINS/POLICE CHIEF ABOUT YOUR APPLICATION.
     
    DO NOT POST IN THE SHOUTBOX AND ASK US TO LOOK AT YOUR APPLICATION. YOU CAN SEE IF IT HAS BEEN WATCHED IN THE FORUM.
     
    FAILURE TO ABIDE BY THE FORMAT GIVEN AND RULES GIVEN WILL RESULT IN YOUR POST BEING DELETED.
  6. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Goatis in CvGamings Framtid   
    God kväll alla, eller ni som hänger kvar här iallafall.
     
    Jag har som ni vet inte längre hand dom altis life / tanoa life men jag vill ju såklart ha cvgaming kvar och kunna vara del av cvgamings community.
    Och vi alla vet att life servern har varit det som gjort att vi växt och blivit det vi är idag, och jag kan inte se det försvinna.
    Nu när jag varit borta en kort stund känner jag att jag kan inte låta det bli såhär och kommer ta på mig att starta och utveckla den servern ni vill att vi ska driva samt fixa ihop staffmedlemmar igen. 
     
    Motivera gärna era svar i en kommentar.
  7. Like
    Abdi Ali /Limpano got a reaction from Obbe in WOW (dem goda ifrån himlen)   
    Tja några som är sugna på att lira lite ikväll?
  8. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Johanees in Tanoa Release date!   
    skulle skriva ett fräsigt skämt men här får ni en fascist groda

  9. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to A.Almkvist in Tanoa Release date!   
    Hypehype, nu kan jag skaffa liv då jag inte behöver vaka över forumet 24/7 i väntan på Tanoa release date 
     
    nvm ska farma hela natten imorgon 
  10. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Legacy™ in Tanoa Release date!   
    Hello everyone!
     
    The moment that you've all been waiting for is almost here! The release of our Tanoa Life server will be tomorrow at 17:00 swedish time! 
    Be sure to be there on time in order to become the richest person on Tanoa!
     
    See you in-game
     
    Superkai64
     
  11. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Goatis in Tanoa Life - Sneak Peak   
    Man märker ju direkt vilka som inte hör hemma på servern eller life mod överhuvudtaget..
  12. Like
    Abdi Ali /Limpano got a reaction from Jorma in Jorma - Moderator   
    grattis
     
  13. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Phiilp in Få liv på servern igen?   
    Drar vi in lite poliser och rebeller så vi är ungefär 16+ pop så kommer folk börja gå in igen, vi andra måste bättra oss genom att vara mer aktiva fast det inte är så mycket spelare på servern. Desto fler det är online desto fler nya kommer vilja joina och testa spela lite. 
    För mer RP kanske skulle varit att man tar bort lootandet av döda kroppar så det blir mer RP då man måste "gripa" dem och ta av dom sakerna vilket skulle bli mer RP men tror inte många hade gillat detta.
  14. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Goatis in Nu har bägaren runnit över för mig med.   
    Hej hej.
    Jag har suttit en lång tid som arma admin och utvecklare här men min motivation att vara admin och utvecklare har försvunnit mer och mer för varje dag som går.
    Dom senaste månaderna har jag gång på gång försökt att göra saker för servern men varje gång så tar motivationen slut innan jag ens börjat.
    Jag har försökt att tänka tillbaka till senaste gången jag gjorde nått för servern som gjorde att jag fick motivation och att det va kul, och jag tror senast va precis innan Tanoa skulle komma och alla vi va pepp på en ny karta och en ny start. Men när vi väl släppte Tanoa Life så va det så många som tyckte vi va "puckade" som startat en server där man behövde DLCn vilket ledde till att vi hade inget val än att gå tillbaka till Altis och där försvann all motivation för att utveckla. 
    När det kommer till själva admin biten så mår jag dåligt när jag ser vilken attityd folk här har mot varandra och mot folk dom aldrig pratat med, och det är inget jag vill så bakom och när man gång på gång försökt att få folket att ändra sig men det blir aldrig en förändring.
    Jag har pratat med @Legacy™ och han har idag bestämt sig för att steppa ner från arma admin rollen vilket gjorde att min motivation för arma nu nått ett nytt lägsta.
    I och med detta så kommer jag förmodligen också kliva ner från arma admin och utvecklare.
    CvGaming kommer alltid vara det enda communityt för mig och jag kommer förmodligen sitta i ts nästan varje dag, men jag klarar inte av att vara arma admin och utvecklare för Altis Life längre.
    Tack för mig.
  15. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to A.Almkvist in Hjälp inför framtiden.   
    Om det läggs in så att man kan ha fler hus och garage så kommer gear att spridas ut ytterligare och det tror jag kommer att ha en negativ effekt på servern. Det kommer bli så att alla har hus vid de vanligaste "vev"-platserna, t.ex. gang hideout 2. Det kommer då vara jättelätt att mitt under en fight kunna gå att storea gearet eller springa o gömma sig i sitt hus.
    Det jag tror skulle vara positivt för servern är ifall man lägger till en till låda så att man kan ha Max 3 lådor i sitt hus. Det kommer dock leda till mer stackande av gear, fast då kan man kompensera o göra så att de större husen (som kan hålla 3 lådor) blir mycket dyrare. Just nu känns det inte som om någon farmar längre då det inte är värt tiden. Men om 3 lådor i de större husen skulle läggas in så skulle nog folk sälja de mindre husen och farma till sig ett större. 
    Det jag även tycker ska läggas in (när jag väl pratar om hus osv) är fler "bonusar" när man köper gängstad. Just nu känns det inte värt att köpa en stad endast för att få 50% billigare hus samt kunna bygga lite skräp. Man kanske skulle lägga in så att man (som fler har skrivit) en typ av gängmarknad? Eller en gängauctionhouse? Det tror jag skulle frambringa mycket RP då gängen kan agera som fraktioner när de väl har en egen del av Altis för sig själva dit Civs och andra gäng kan vända sig till för att ha ett bra och roligt RP.
    mvh
  16. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Rolf in [GG] Rolf Cvgaming Montage   
  17. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Kafarov in Hjälp inför framtiden.   
    Jämfört med dig kan han dela med sig av sin positiva energi till hela servern
  18. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Ludwig in Hjälp inför framtiden.   
    Jo, det funkar.
  19. Like
    Abdi Ali /Limpano got a reaction from Riddaren in Hjälp inför framtiden.   
    man kanske ska även ge folket en andra chans som har blivit bannade?
  20. Like
    Abdi Ali /Limpano got a reaction from [T.I.A] Oscar in Hjälp inför framtiden.   
    man kanske ska även ge folket en andra chans som har blivit bannade?
  21. Like
    Abdi Ali /Limpano got a reaction from DompaN in Hjälp inför framtiden.   
    man kanske ska även ge folket en andra chans som har blivit bannade?
  22. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Clabbe in Crosshair uppdatering!   
    #lärasiganvändascope
  23. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Kafarov in Kafarov's Lowtier Måntaje 15   
  24. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to Legacy™ in Crosshair poll!   
    Tack för era röster, vi ska diskutera detta imorgon!
    Jag har förstått att många inte tycker att det är kul utan crosshair och många har redan laddat ner externa program.. *hooGGst*, vi ska se över om vi kan lösa det på ett bättre sätt och återinföra crosshair igen! Som sagt så var detta mest för att se vilken respons vi mötte!
  25. Like
    Abdi Ali /Limpano reacted to L.Wonderchild in Rebel for a day   
    L.Wonderchild
     
    Endast för Harrys skull <3
    EDIT; Barndomsdröm att spela med Bajk oxå
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.