Jump to content

L.Wonderchild

Member
 • Content count

  61
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About L.Wonderchild

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  !ucass

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Skåne

Gaming

 • IGN
  L.Wonderchild

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. L.Wonderchild

  car repairing

  It was quite often tho
 2. L.Wonderchild

  Folkesson - Support

  Grattis min käre dansk
 3. L.Wonderchild

  Tanoa Life - Sneak Peak

  "Wipe, tråkigt när det händer" haha någon form av "Triss, plöstligt händet det!"
 4. L.Wonderchild

  Tanoa Life - Sneak Peak

  Had 35, nothing to worry about
 5. Jag har ingen rätt att kommentera här egentligen, men hur kan killarna som blir banrequestade här fortfarande få spela här?? Kollade igenom dom 5 första sidorna på "Accepted" banreqs, där har dom 4 stycken vad jag hittade. Det är dags att hammaren får gå lös för en dag! EDIT; Såg att det ligger även en aktiv banrequest på dom utöver denna.
 6. L.Wonderchild

  Angående husbyten!

  Husen är borta som de ska, Tack <3 Antar att du glömt att lägga över pengar bara Jag har inte fått iaf och jag vet inte om det endast är jag eller det är fler. Antar du skulle betala tillbaka då man skrev vad husen kostar ^^
 7. L.Wonderchild

  Report on Gizla

  You are only allowed to write in a banrequest if you are; the accused player the accusing player a witness or in any other IMPORTANT relation to the Ban Request. Any other replies will lead to a 48 hour forum ban, NO EXCEPTIONS WILL BE MADE 3. Avoid posting multiple requests all together in one thread 4. Try and keep your comments short, informative and avoid using strong language. Gör om gör rätt!
 8. L.Wonderchild

  [N] Semi-al-hai Montage 8

  sniiiiigt
 9. L.Wonderchild

  Ban Req

  Har verkligen inte med saken att göra, men det är verkligen inte första gången LG springer runt och trollar, lootar, VDMar i safezone. Åtgärder behövs i mina ögon!
 10. L.Wonderchild

  Rebel for a day

  Better like my own comment <3
 11. L.Wonderchild

  Rebel for a day

  L.Wonderchild Endast för Harrys skull <3 EDIT; Barndomsdröm att spela med Bajk oxå
 12. L.Wonderchild

  Billy Bones lämnar cvg

  Nu kan jag bli de Bajk <3 Sköt om dig!
 13. L.Wonderchild

  Ban request [GG] Rolf 2017-03-11

  Ber om ursäkt för kommentaren då jag inte har här att göra, men min fråga är vad du säger i engagen? "This is the Go Girls, This isigoristoriele" hahahahahah I klass med APDn som ska uttala vehicle haha
 14. L.Wonderchild

  Sanningen om Afriel

  Frågan är då vart Afriel och den blå bilen befinner sig idag.
 15. L.Wonderchild

  Altis Paramedic Strejk

  Som Xymz skrev, vi har fått nej antal gånger. Det som bekymrar mig, är att Poooootin kommer in i TS, argumenterar emot oss, extremt bra utfört av han MEN det han också säger är att vi skulle ha kontaktat "Ludwig" om att vi vill ha egen designade hattar och att det inte borde vara ett problem. När vi i detta community som är så pass stort att vi har egna designers så ska det inte vara några problem vilket han var spikrak med att det inte ska finnas några problem. Våran fråga och orsaken till att vi fortsatte är då varför vi har blivit nekade och vad vi har designers till om de inte kan göra saker som kommer som förslag! Tack.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.