Jump to content
CvGaming

Diddeh

Member
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Diddeh

  1. 53 minutes ago, Jackson said:

    @LegacyMeister™ du skulle inte vilja upplysa mig om vilken regel ni anser att jag brutit?? då om man ska detta riktigt hårt är kränkande mot mina mänskliga rättigheter. då jag på inget sätt trakasserar någon så är detta inte riktigt rätt gjort sen så spelar jag ju tillfälligt inte på cvg så vi får vell se om jag gör en req om en månad. men du skulle inte vilja berätta för mig hur min post gjorde att man bör bli permbannad?? sen att jag försökte skriva att du skulle ge mig en stor puss o det vart lite fel formulerat var ju sorgligt. uppskattar svar MVH Jax

    Stackars dig o dina 'mänskliga rättigheter', buhu. Gå o lägg dig j**la mupp.

  2. Tjo, har blivit dags för mig att dra mig också. Har helt enkelt inte det är "suget" för arma som jag hade i början, och ser själv ingen anledning till att fortsätta lira något som jag inte tycker är speciellt kul. Enda anledningen till att jag lirat de senaste månaderna är folket jag spelat med, inte spelet själv. Så tack till mina bröder, ni vet vilka ni är!
    Kommer säkert softa på ts och glida in på servern då och då, får se hur det blir!

    Tack för mig!
     

  3. 1 hour ago, Nemo said:

    Något måste läggas in är det att ens liv är något som man måste värdera. Vi har tappat många spelare pågrund utav att denna regeln inte finns. Som en person sa så har vi förlorat många äldre spelare som just slutat för att RPn inte finns kvar. 

    Sedan något annat som borde komma är onelife i strider vilket gör att man bryr sig mer om sitt liv och värderar det mer.

     

    Finns ett enkelt alternativ till detta = Server wipe :) Klart folk inte bryr sig om dem dör när de har 50 uppsättningar av de de har på sig och 10mille på bankN.

     

     

    2 hours ago, cARPEN said:

    Går inte att citera dig @Jonasp så jag gör såhär:

    "Som titeln säger, Regler behöver förbättras för att kunna förbättra rollspel.. Dessutom behöver många regler skrivas ned eftersom dom inte ens finns. 

    Som polis har jag märkt att Restrains tydligen ger KOS för alla i gänget (?), vilket innebär att om Du kommer fram med olagliga saker på dig, som vi vill att du ska släppa men Du vägrar, så sätter vi handfängsel på dig för att eventuellt prata om det på en annan plats och få av dig grejerna utan våld så kan Nisse i samma gäng ligga 800m bort och skjuta oss i huvudet.  Så hur tänkte du här? Varför ska polisen få lägga insta restrain utan konsekvenser? Vill ni få av han sakerna utan våld så kan ni rollspela fram det, Varför ska poliserna ha den fördelen / Rebeller / Terrorister att dom ska få "Av väpna" en eller flertalet spelare utan möjlighet för retaliation? Jag personligen tycker det är en självklarhet att man ska få försvara sig och att ens polare ska få hjälpa till (själva poängen med att ha ett Gang) 

    Det är ingen insta-restrain vi pratar om. Det jag pratar om är att efter en diskussion med personen i fråga, där vi har kommit fram till att personen helt enkelt vägrar, så sätter vi en restrain. Det jag personligen vill få väck är att det är ingen KOS handling. Det jag vill få fram här är en vidare rollspelshandling - ett val, inte ett skott i pannan. 

    Exempel: Jag slänger en restrain på dig, vilket innebär att du som är restrained ger mig ett ultimatum eller en lösning på situationen. När du gett det får du chansen till att panga, om det är målet med det hela. 

    Eller så kollar ni att situationen är under kontroll innan ni slänger handbojor på någon? 

    Samma sak gäller när vi använder Tazer på Urban för att han vägrar att stanna när vi ropar på honom, så ligger Nisse, ännu en gång på 800m och pangar huvudskott. (Yes, Nisse är bra på skjuta) Samma sak här, vi spelar ett krigs spel med en simulator som är till för att kriga sen väljer vi att spela en mod som kallas RolePlay, Måste ni nödvändigtvis tazea Urban när ni vet att möjligheten finns att nisse ligger och siktar på er(?) om vi vänder på det och sätter att Taze inte ger KOS, så kommer polisen missbruka detta och det kommer resultera i mera shit storms än orkanerna i USA.

    Yes vi spelar ett krigsspel, ett modifierat för att rollspela tjuv och polis tema. Det jag tycker här är att jag vill utveckla rollspelet mellan civ och polis. Om vi alltid ska utgå ifrån att bli dödade på 800m så tar vi givetvis inga fighter överhuvudtaget. Att det alltid finns folk utlagda är vi väl medvetna om och därför tar vi nästan aldrig några fighter då det alltid är på andras villkor. Det vi gör är att vi respekterar vår karaktärs liv. 

    Herregud, ni får väll vara lite snabb tänkta och då hitta dem som har lagt upp sig / lägga upp er? Bara för att en fight inte är på era "villkor" känns de ju onödigt att bara dö eller "fly" eller ja vad ni nu gör.

    I mitt tycke så är dessa båda två bannable offenses, då det är grov lack of roleplay och grov baiting. 

     

    Regler som bör tilläggas är: 

    • The police have the right to taze if you run away and getting warned. Getting tazed doesn't automatically give the rest of the gang KoS on the A.P.D. However, if the one who's getting tazed give the A.P.D a warning, for example: "I have x snipers around the area that are ready to shoot if i'm not being released within x seconds". (To give the A.P.D a fair chance to leave the area) Om detta skulle genomföras så innebär det också att vi behöver en regel som då säger, att är polisen hotad så har dom ingen rätt i världen att skjuta han som faktiskt lägger hotet, min personliga åsikt säger att detta kommer innebär att polisen glider runt med mera hunters, kommer slänga in fången i en hunter och åka därifrån vilket innebär att "Nisse" tappar sin gear oavsett.

     

    Lägger vi en taze på Dig som springer så försöker vi givetvis få en restrain på dig också. Därefter får personen utveckla rollspelandet om vad som kommer hända (Ultimatum exempelvis). Får vi inte in en restrain har personen som blivit taze'ad givetvis rätten att lägga ett hot - exempelvis: Avlägsna er omedelbart annars kommer vi i NLF att öppna eld på er. Dessutom, att konstant glida runt i högsta olagliga gear och möta på polisen är en risk i sig. Idag är det löjligt hur det fungerar.. Vi möter Jonas som är civil, springer runt i Carrier Lite (Polis väst), MXM med DMS, Silencer och bipod, samt har han på sig shemag och Urban Fatigues (Terroristkläder). Denne Jonas kan vara rätt så lugn, han har sina 7 gängmedlemmar utplacerade överallt och står med 4 poliser runt sig. Det som sker är att vi vill att han ska släppa det olagliga för att sedan lämna området, han vägrar givetvis och vi ska då sätta handfängsel samt sätta han i bilen för att åka därifrån - då dör vi direkt av alla 7 som ligger utplacerade. Rollspelet i detta är?

    Nej, vi kan inte jämföra med IRL här, gör vi det så hade vi skjutit med Taze direkt just för att denne Jonas är otroligt olaglig och har ytterst farlig utrustning på sig. 

    Varför skulle vi glida runt med flera hunters? Vi har ju faktiskt all rätt i världen att patrullera med hunters i dagsläget men väljer att inte göra det. 

    Orkar inte svara på allt, men svarar på det jag tycker är konstigt. NI är 4 poliser och bestämmer er för att arrestera en gängmedlem med samma utrustning som er och ni är dessutom överbemannade, klart att det blir en utmaning att klara av den situationen.. 

    • If you're being restrained by the A.P.D, it doesn't automatically give KoS to the rest of the gang. The A.P.D have to be engaged by other gangmembers. Enbart fördel APD/HRA/NLF, vill man rollspela utan våld så går detta om folk slutar trolla och faktiskt beter sig. 

    Att folk ska sluta trolla och bete sig är en naiv tanke. Det vet vi båda om och det ser likadant ut på alla servers i alla olika spel. 

    • If you are restrained, you're not able to communicate with your gang - Group Channel, Teamspeak/Skype etc. How's that even possible? Your hands are on your back, restrained. Gillar idéen, men hur ska vi kunna förhindra att detta sker i praktiken (?) 

    Mjo, precis som när du tar någons kommunikation. Man får helt enkelt hoppas på att det inte sker och försöka slänga ett öga på teamspeak då och då. 

    Kommer aaaaldrig funka.

    • You are not allowed to identify players via nametags in game. (Name above head) Gillar idéen, kommer aldrig fungera i praktiken eftersom att taggningsystemet är en del utav spelet, tar vi bort möjligheten till att tagga / identifiera spelare via nametags (antar du även syftar på taggningssystemet och inte bara namnet ovanför huvuduet) så kommer vi ha mängder med rdms, det går att ta bort men tror det stjälper mer än det hjälper

    Detta handlar givetvis om rollspel. Möter jag dig vet jag inte ditt namn förrens jag har frågat om det. Taggningssystemet får givetvis stanna kvar men man går inte fram till en okänd och säger "HEJ JONAS!". Det är det jag menar. 

    Borde absolut att gå att införa en sådan regel, hur som helst har jag svårt att tro att spelare kommer klara av att följa den fullt ut (Tänker på nya spelare, dom kommer definitvt bara läsa av nametagen.)

     


    Är definitivt inte emot förändring förutsatt att det ger oss någonting tror dock att detta stjälper mer än hjälper men vill majoriteten av folk ha detta så är jag ALL FOR IT."

    Jag vet inte varför det skulle stjälpa när det handlar om att främja rollspelet istället för att uteslutet panga, därav uttrycket "CVG är en wasteland server med hus."

     

  4. Svårt att tro att du är seriös men aja, alright.
    1. Det är inte vårat fel att ni sitter och babblar som fan.
    2. Inte vårat fel att du sitter på DH och har massa annat oljud runt dig.
    3. Lär dig rollspela, ta upp händerna istället om du inte vill dö, inte en out of rp bullshit excuse som "Jag sitter på dh skjut inte"
    4. Vi lät er bli ressade pågrund av erat grinande men du lägger upp en ban request endå, måste vara svårt att förlora en 7v4 fight antar jag.

    Nu kan jag ge dig lite tips,
    1. Fixa mute bind till TS så slipper du höra allt babblande från dina kamrater när någon pratar med dig ingame.
    2. Skit i att åka till DH.

    Alla andra runt om El Capitano när han slängde engagen hörde den, plus att man hör engagen i din video.(Ifall du inte hade haft oljud från TS så hade man hört den ÄNNU tydligare.)

    Tack för mig.


     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.