Jump to content
CvGaming

Vitx

Member
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vitx

  1.   Appeal Information     


    Name: [Cv-D] [UB] Vitx

                
    Date: 2016-12-06 runt klockan 7

               
    Reason: jahapp, jag bröt mot NLR och jag vet inte vad som flög in i mig när jag åkte till en annan plats för att skydda min hemtt och där såg jag en RU och dödade honom. Jag hade 13-14 min kvar på NLR. så jag gjorde bort mig totalt. jag fick två dagars ban och bannen kom nu mer en 24 timmar typ den mod som la bannen på mig heter bachne. jag fick ingen varning att jag skulle få ban eller ingen som pratade med mig.

  2. 4 hours ago, Bachne said:

    Hej Vitx.

    Hur kommer det sig att du framför en sådan tråkig kommentar?

    Allting som vi gör och framför på servern är ju först och främst för att NI vill och ska ha det så roligt som möjligt.

    Otroligt tråkigt att du inte lägger fram något konstruktivt.

    Men varför ska man försöka kommentera något positivt? När man får bara negativa och otrevliga kommentarer från era admins!? För att ni har två stycken admins som är helt körda i huvudet. Det spelar ingen roll om vi/jag vill ha Tanoa eller Altis för det finns en annan anledning varför ingen spelar på eran server, eftersom att ni har två stycken j**la skit admins som är helt korrupta!!

  3. Sen skulle jag vilja tilllägga en grej också du behöver inte göra en post på forumet! Ta kontakt med en admin direkt istället för att skapa en shitstorm på forumet blir så mycket bättre! jag förstår att du är arg men det blir inte bättre för att skapa en post på forumet och få med alla och skriva dumma saker mot A.P.D. Eller ta du kontakt med en högrankad person i APD så kan vi förklara och utreda vad du tyckte som gick snett i raidbeviset! Som Feroz Skrev där att du hade ingen väska på dig så du kan ej fått ditt vapen därifrån och vi behöver inte se att du tar ut vapnet från lådan det behövs bara att vi ser dig att du går in i huset med inget gear alls och ingen väska, sen sedan kommer ut med fulltgear på dig!

     

     

    Edit:

     

    Jag vill att posten ska låsas

  4. 2 minutes ago, Br0ze said:

    Fine att polisen ropar nåt och sen tazear, men sedan regeln infördes att det inte är kos på Taze och Restrain så känner jag och typ "alla" att det har blivit abusat som fan. Sure, om jag går fram och börjar jiddra så kan jag förvänta mig en taze, men att stå helt tyst och tazea typ 30 gånger är bara drygt OCH lack of rp, imo. Det är inte bara extremt irriterande utan man tappar magasin och skit från sin inventory vilket även är game breaking. 

    En annan sak jag har märkt som inte är en jätte stor deal men ändå en grov mindfuck är att en del nya poliser engagear genom att säga typ "APD put your hands up" utan ultimatum och sedan börjat veva samtidigt som en högre rank har varit närvarande. Fattar inte? 

    Tycker dock det är kul att APD har börjat få lite luft "quantity over qualtiy" :drinks::D:D:drinks:

    Varför ska ni ens gå fram fullgerade till polisen och jiddra då för?

  5. Polis Application

     

     

    Jag har spelat i APD förut. 

    Personlig/Steam INFO

    In-Game Name? : Mr.Vitx
    What is your Player ID #? : (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 76561198168822086
    Age : 17
    Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Ja och Nej, Bara på Gits och PublicCOP, Men inte på en riktigt AltisLife-Server
    Do you have a working microphone?: Ja har en fungerande MIC!
    How long have you played on CvGaming?: 1980
    Have you been banned before?: Jag har blivit bannad förut för två dumma (idiotiska) saker. Dupa Hus och RDM/Expolit Men jag har lärt mina misstag! 
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Jag accepterar och lovar att inte abuse min makt!
      
    What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
    1) Ha ett bra RP!
    2) Ska kunna ta orders och vara lite självständig (När man är som CAD).
    3) Vara mogen och inte sitta gapa i Kanalen, men man behöver bara skön person också 
    4) Man behöver följa Servern reglerna och Altis life Lagarna.
    5) Man behöver vara hyfsat bra på att skjuta och behöver agera på ett bra sätt
    6) Agera innebär att Man markar vart personen är eller förklarar vart han är (Framför, Bakom, Höger eller vänster)
    7) Offra för sina kollegor
    8) Samarbeta med andra poliser är en viktig sak som man bör kunna göra annars går det inte att få ner alla brottslingar!

     

     

    RP relaterade Saker

    In 3 short paragraphs describe why you would fit as a police officer:
    Jag är en person som har en hel del efarenhet på servern och att vara polis, jag är ganska bra på samarbeta med andra poliser Jag kan skjuta helt Ok inte sämt inte bäst Helt OK. Lyssna in vad andra säger är väldigt viktigt också.

    §1 Jag är bra på att sammarbeta med andra!
    §2 Lung/Mogen och kan hantera situation på ett bra sätt om något skulle hända.
    §3 Kan ta orders

     
    In a short paragraph, what is your task as a police officer?:
    Förska få altis till en säker stad. Försöka minska brottslighet i vårt lilla Altis, Fortkörning, Mord, Bedrägri och Allt rån!

     
    Why should we pick YOU as a police officer?
    Eftersom att jag är en bra partner som kan samarbeta med andra poliser och har inga problem med nya! Gillar och RPA Med folk och inte bara (surrender or die) 

     
    What do you hope to achieve if you become a police officer?: 

    Att få uppleva mer/prova på en ny typ av RP (Edited)

     

     
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?:
    Respekten är alla ska ha till varandra man ska lyssna vad andra säger! lojal SKA man alltid vara. Ibland kan det vara svårt och följa dessa regler för man blir arg eller sur över något. Men man bör tänka på det! 

     
    Why are the police faction important?
    För att minska brottslighet i altis och att den finns en annan Faction som man kan fightas Emot. En server bara med Rebeler blir inte lika kul Blir som en (Rebel Server) Det måste finnas poliser i vårt lilla Altis! Som styr upp grejer! 

     
    What do you personally think that the police faction would need to become better?
    Jag tycker att det är okej som det är, men jag tycker att civs ska bli bättre på att RPA med Poliserna! allt jag har säga!

     
    Tell us a little about yourself!
    Jag Heter Andreas och jag är 17 år. Går utbildning dator och kommunikationsteknik andra året nu. Jag Spenderar all min tid farmför dator Spelar runt 8-12 timmar om dagen bror på om det är Helg eller en vecko dag! 
    All min Data tid så spenderar jag min tid att spela arma III eller kolla på facebook/Aftonbladet! Ibland hänger jag med kompisar på fritiden! Jag bor i Örebro men min famlij har två syskon, en storebror och and storesyster.

     

     

     

    Police slots are only available to players who have applied and been accepted for whitelisting.  With the added power that comes with the police position.

     

    The topics subject MUST be "Police Application (YourForumName) [(YourCurrentIngameName)]". e.g. Police Application ForumName [[Gang] IngameName]

     

    Requirements to join the Police Department are:

    • Meet the minimum age of 17.
    • Understand basic server rules.
    • MUST have a working microphone!
    • MUST have a good command of the English languag

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.