Jump to content
CvGaming

chebbi

Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chebbi

  1. Name: [RU] Snabbel A

    Date: 2017-09-21

    Hej, skulle vilja bil unbannad. Jag har kollat tillbaka på vad jag har gjort och skäms för det. Jag skulle vilja visa att jag har mognat till både personligen och ingame. Har spelat en del rp på gta så den fronten har förbättras enligt mig.

    Det jag gjorde. Jag var ett rövhål mot majoriteten av folket på serven samt att jag dödade en från JWK med spike i en fight. Detta ansåg jag vara roligt förr men nu anser jag att detta är omoget, skulle vilja bevisa att jag har mognat till som person.

  2.  

    Meet the minimum age of 18.

    Understand basic server rules.

    MUST have a working microphone!

    MUST have a good command of the English language.

    MUST have a decent understanding of how Roleplaying works.

     

    In-Game Name? : Rut

    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)

    Age? : 19

    Do you speak both Swedish and English?: YEs

    Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: Yes

    If yes, what servers?:

    Do you have a working microphone?: Yes

    How long have you played on CvGaming?:2000+

    Have you been banned before?:Yes

    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?:Yes

    Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Yes

    Can you follow orders from a younger person?: Yes

     

     

    What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces

    1) Good roleplay

    2) Decent aim

    3) Good Driving Skills

    4) Obey orders

    5) Experienced

     

    Describe why you would like to play as a police officer?:

    I'm tired of playing league and want to comeback to arma 3. I enjoy the playstyle as a police officer more than the other stuff.

     

    Briefly describe the various tasks of a police officer?: Be there when needed. Don’t be scared to approach people and treat people with respect.

     

    Describe what YOU expect out of your fellow officers?: That they treat me with respect.

     

    What is your input on using lethal force?: If needed go for it

     

    Describe why YOU would be a good addition to the police force?: i have done this before so i know what to do.

     

    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Great

     

    Please provide name and a background story for your character applying to the police: (100 words minimum).

    My name is Chebbi and i live in kavala. I used sell toolkits for a living. I got tired on selling toolkits, and one day i saw that the police in altis need a strong man, I knew that me and my friends would fit the job. I went to my friends and we agreed on signing up to the police force.

    tell us a little about yourself! Heter Dirar Olsson Chebbi 19 år... Gillar att äta mat samt dricka vatten. En riktigt livsnjutare.

  3. 1 minute ago, Phiilp said:

    Bad L.Wang fyra gånger att be er komma Teamspeak, väntade 15-20minuter innan jag la upp denna. Men om det är så att du inte sett det i siide kan jag gå med på refound då L.Wang var 100% på att han skrev i side till er.

    Aja gjort är gjort. vad vill du ha i refund

     

  4. 5 hours ago, Phiilp said:

    Då jag inte vet hur man redigerar videos eller liknande eller kan boosta ljudet men la upp den på youtube och där hör man lite bättre - 

    Om du tänker på det jag skrev innan också om vad han säger så om du fokuserar så hör du vad han säger - Han säger "This is chicks with dicks, Jump out of the vehicle and put your hands up or die" Sen upprepar han "Put your hands up or die".
    Jag får inte riktigt tid att ta upp händerna och försöker säga att jag ska ta upp händerna, rör mig lite när jag kommer ut ur bilen och blir skjuten, var inte nära med siktet och hade ingen ide att ens skjuta tillbaka då de var 3 mot 1. Det är ju lite FailRP att försöka skjuta miig ut från en situation där jag redan vet jag komemr dö.

    Fast.. Hur ska jag veta att du är just den människan som tänker att det är fail rp att inte skjuta tbx.. Som jag sa du vände dig mot mig, Visst jag var nog lite snabb på att skjuta, Det var 2v3. Och sen så nämnde ni inget om ts. Ni sa refund eller ban. 

  5. 6 hours ago, Peter Marple said:

    Du har ingen anledning till att vara arg och vrång mot mig. 

    Jag ville bara ha en video så jag kunde få det från ett annat perspektiv. Du har ingen anledning till att bli putt bara för att jag undrar. 

    Jag tog req men var hela 30 sec sen då jag tar 5 min. Men man hör inte ens när jag står bredvid honom och skriker "tjenna"

  6. 23 minutes ago, Frippe9508 said:

    Håller med @Mange. Jag har flera gånger varit med om att man försöker lösa problemet själv med personen, dem ger inte med sig utan vill att man ska lägga banreq, så man får lägga ner tid på att göra ban req och sedan fixa till bra videos som går segt med segt internet som man har. Och därefter säger mod att man har rätt och då behöver dem bara refunda samma värde. 

    Så man själv förlorar tid där man kunnat gjort annat för att en annan person gjort fel. Dem personerna som gjort fel kan bara spela vidare under tiden och sedan refunda. 

    Har man gjort ett fel så ska man väl få ett straff, ett straff är inte bara att ge tillbaka för det är man ju skyldig, man ska ju behöva betala mer alternativt få sitta bannad då man väljer att ta denna process istället för att lösa det privat. Man refundar ju för personen som blev offret, det är ju inte ett straff att ge tillbaka pengar som man själv tagit ifrån offret på ett felaktigt sätt.

    Det är bara något jag också tänkt på, min egna åsikt.

    Du har inget med denna banreq att göra....

  7. Om en admin/Mod anser att jag gjorde fel så refundar jag mer en gärna. Jag skrev också in game om de sickar req och visar att jag gjode fel så skulle jag refunda. Men obin hoppade till våran kanal och spelade upp min engage och vi alla typ tog det som en rolig sak.. De nämnde inget om att de skulle lägga req... Men om jag gjort fel så refundar jag. Tack och hej

  8. Name: [KF] Chebbi

            Offender Name: [SC] Quincy

            Date: YYYY-MM-DD - runt 18-19 igår

            Reason

     

    Jag dödade V och lootade i frid och lust och helt plötsligt blir jag dödad av SC quincy.  När han dödade mig så förlorade jag min älskade spar som jag precis fått. Sparen fick ett tråkigt öde. Den dspawnade.. Jag skrev direkt i side att jag skulle ha refund. Jag fick ress av medic men sparen var borta. Jag pratade meD Quincy ingame och bad han fixa en spar till mig. Jag sa att vi kunde ta det sen om han var upptagen.  Då tog sc fed och jag kände att jag inte ville störa dem under deras fed. Men idag har jag inte fått tag på honom  och 24h grejen rör sig mot sitt slut.

  9. Då jag försökte få tagg och fick tagg på en FC.. Men då du inte kontakta mig idag så har jag inte kunnat refunda. Men då en ban req ligger så kommer ju jag få stå still svars..... Hur jag ska refunda ljuddämparen de vet jag inte hur ;)

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.