Jump to content
CvGaming

Sveedberg

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Sveedberg

  1. 1 minute ago, Ludwig said:

    Fattar inte ens varför detta diskuteras fortfarande. Som @Samir Badran säger så är han bannad på faceit för fusk, på Faceit blir man inte bannad för ingeting. Legacy har tagit beslutet att han inte får vara med pga av detta, om ni anser att beslutet är fel får ni ta det med han istället för att sitta och spy ut ord här.

    "@Samir Badran säger så är han bannad på faceit för fusk, på Faceit blir man inte bannad för ingeting" Antar att du aldrig har spelat faceit, du kan bli bannad utan att fuska för de var massa C-fpl spelare som klagade på att han fuskade o därefter blev han bannad manuellt :)

  2. 1 minute ago, Samir Badran said:

    Förstår inte varför du ens diskuterar, han kommer inte få vara med för Legacy detta är en "kompis-turnering" inte en turnering vi ska sitta och käfta om att folket man möter fuskaR"

    Fast han fuskar ju inte så ingen behöver ju anklaga han? han kan ju recca också?

  3. Just now, Samir Badran said:

    men 35 timmar är inte spelat plus vac på 2 konton och på faceit, och blir man bannad för fusk på faceit då fuskar man..

    Och han kanske har spelat 18 timmar på Cv? och han blev bannad 2012 på sina 2 konton? och nej de är inte fusk om man fuskar på Faceit för han fick en manuell ban o inte från deras Anticheat!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.