Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/04/16 in all areas

 1. 12 points
 2. 4 points
  Scuba

  Scuba Polis Montage #2

 3. 3 points
  Feroz

  Grabb Montage #2 /Ray

  TA DET HÄR OCH ÄT 10/10
 4. 3 points
  Joelelele

  Scuba Polis Montage #2

  I rate 5/23 три полоски
 5. 2 points
  Name: [Medic] Kurre Ugur Offender-Name: [B.D.C] Perzone Date: 2016-11-04 01.00 - 01.30. Reason: Jo men det är ju som han sa själv "Anledningen till att jag lade ban req är för att jag inte gillar fulspel!". Så jag tänkte han har rätt menså gör han samma fast när han dog av andra... http://plays.tv/video/581bd907101006227e/perzoone?from=user
 6. 2 points
  bobin

  Scuba Polis Montage #2

  3/3 vita sträck
 7. 1 point
  Mirre

  Mirre * Ban Appeal

  Appeal Information: Name: *Your in-game name* (optional: guid) Mirre Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Någonstans runt Februari skulle jag tro. Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Jag blev bannad för dupeing för att jag sålde ett vapen till en person och när jag sålde det till honom så gav jag honom samma vapen fast dupeat. Jag duplicerade också några västar som jag hade i mitt hus och jag skulle bara säga att varför jag gjorde detta var för att jag och mina kompisar tyckte att vi skulle kunna bli det största gänget ifall vi skulle dupea till oss gear då vi redan kunde iallafall skjuta lite, och liksom visa upp oss på servern, nu när jag tänker på det låter det skit löjligt och jag förstår inte varför jag gjorde det. Något som var dumt också var att när admins frågade vad jag hade gjort så ljög jag rakt upp i en admins ansikte och det var helt fel av mig, jag skulle tagit tag i det jag gjorde och erkänt att jag dupeade detdär vapnet och dem västarna. I vilket fall skulle jag ha åkt fast för det ändå för att jag dupeade och det var skit dumt av mig, och jag förstår nu att spelet blir så mycket roligare ifall man spelar det och inte fuskar till sig grejer för att visa upp sig själv som ett större gäng för att man har gear. Det är roligare ifall man har ett gäng och man har tjänat dem grejerna man har, och inte gjort som jag gjorde och dupeat till mig dem grejerna jag behövde. Adminen som bannade mig hette Nordqvist tror jag.
 8. 1 point
  Lulle

  Scuba Polis Montage #2

  +10000000 låten!
 9. 1 point
  Hej! Problematiken med detta Kurre är att jag vet faktiskt inte utifrån din video att personen i fråga har combatloggat, ifall hans spel har kraschat, eller ifall Arma själv har gjort något knasigt! Declined!
 10. 1 point
  Treos

  Grabb Montage #2 /Ray

  10/10
 11. 1 point
  Afriel

  ban app

  Tror problemet med att din ban var borta är löst. Tyvärr är det så att du inte kunde ta vara på din andra chans, och du kommer inte att få en ny. Denna appeal är nekad.
 12. 1 point
  bobin

  Grabb Montage #2 /Ray

  I THINK ITS VÄRRY GÅD
 13. 1 point
  kooben

  Ban request Carl Markblyat

  Combat log innebär när en person antingen loggar mitt i en fight för att klara sig undan utan att dö eller att man loggar direkt när man dött från en annan spelare. I detta fallet så skadar Carl ingen genom att göra detta, Även om det "Ser dumt ut". Nekar och låser denna. DECLINED
 14. 1 point
  kooben

  UFA (Chabbi & B.Laaban)

  Efter att ha pratat med båda parter så väljer vi att neka denna och gå vidare. DECLINED!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.