Jump to content
CvGaming

Nordqvist

Member
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nordqvist

  1. Kommer neka den här då du inte följer templaten.

    Gör en ny och följ denna:

     Name: *Your in-game name* (optional: guid)

                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened>

                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.

  2. 44 minutes ago, Kurre Ugur said:

    Orsaken jag får höra av nordqvist varför jag vart bannad, att det är mitt fel att polisen står mitt i vägen och jag kör över dom.

    Fast det här är ju inte helt sant? Du ansåg att det var mer eller mindre vårat fel fast våran polisbil står med sirener på och står synligt p.g.a att du får fps drops. Du sa även till mig att du får fps drops när du kör fort på airfield rakan och du satt fortfarande och menade på att det var vårat fel som stod i vägen.. Jag sa även att vi var helt felfria men jag ifrågasätter fortfarande varför man ska köra i 200km/h in i en stad när man till och med får fps drops på en ganska öde plats ? Direkt sa du att du skulle slänga upp ban requests på alla gånger du blivit påkörd av apd, jag försökte även förklara för dig att ibland sker de olyckor men att VETA om att man har problem med fps drops och sen ändå sitta och köra som du kör tycker jag bara är sjukt ansvarslöst. 

    Vet även att du nämnde "så bara för att jag har fps drops ska jag inte få samma spelupplevelse som dem andra?" , som jag även sa i TS;  Absolut ska du få samma upplevelse som alla andra men om man vet om att man själv har ett problem så anser jag att man får tänka till lite innan man gör saker som man VET framkallar problemet. 

    Låser tråden då jag inte ser något gott komma ur denna tråd.

  3. Nekar den här då du inte följer templaten. 

    On 10/29/2014 at 10:55 PM, Jeppe Olsen said:
    How to do a banappeal (template)

     

    1. Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Jeppe Olsen)
       
    2. Copy this template and answer the questions and statements below.

                Appeal Information

                Name: *Your in-game name* (optional: guid)

                Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened>

                Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here.


         3. Wait patiently for a response.

    • Meet the minimum age of 17.
    • Understand basic server rules.
    • MUST have a working microphone!
    • MUST have a good command of the English language.

     

    • In-Game Name? : Adil Fadi
    • What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number)
    • Age : 21 
    • Do you speak both Swedish and English?: Ja de gör jag.
    • Do you have any past experience about being a police officer on other servers?: Ja, jag har varit R5 på Cvgaming tidigare och har även varit polis på en annan server.
    • Do you have a working microphone?: Ja.
    • How long have you played on CvGaming?: 2300 timmar +
    • Have you been banned before?: Nej.
    • Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer? Jag ska göra mitt bästa.
     
     
    • What 5 qualities are necessary to become a CvGaming Police Officer?
      1) RP
      2) Diciplin
      3) Respekt
      4) Sick flying skills 
      5) Veta hur man hanterar det värsta vapnet i arma , Mx.
       
    • Describe why you would like to play as a police officer?: Jag saknar att spela polis efter att ha spelat 6-7 månader på andra sidan lagen. Man hamnar i många roliga rp situationer som polis och det är något jag saknar rätt mycket.

       
    • Briefly describe the various tasks of a police officer?: APD är till för att göra gatorna säkra och se till att dem som håller sig på den lagliga banan får fortsätta att göra de utan att dem smutsiga rebellerna som finns på ön ska lägga sig i.

       
    • Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Jag tror att jag kan tillföra rätt mycket eftersom jag har ganska mycket erfarenhet och rutin ifrån att ha spelat polis tidigare. Som jag nämnde tidigare har jag varit R5 här på Cvg vid ett tidigare tillfälle och vet vad det krävs i nästan alla situationer som APD utsätts för & jag personligen tycker även att jag är en helt decent lagspelare. 
      Jag är även duktig på att krocka bilar men flyger som en gud. B)

     

    • What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Respekt och lojalitet är något som är grunden till en riktigt bra fungerande grupp.

     

    • Please provide a roleplay name and a background story for the character applying to the police: Adil Fadi är född och uppvuxen på Stratis där han fick se den kriminella världen på nära håll, han tjänade även stora mängder pengar på bland annat kokain handel men även på andra sorters droger. Allt var guld och gröna skogar tills den dagen polisen hade nog med bevis emot honom, han riskerade 25-30 års fängelse så han valde att fly till Altis eftersom det inte fanns något utlämningsavtal mellan dessa öar. Väl på Altis så insåg han att den kriminella banan var helt fel väg att gå i livet och kom efter mycket kämpande in i poliskåren efter att han lovat att hjälpa till och sätta dit ett par av dem största gängen på Altis. När det var sagt och gjort så kände han att han ville spendera mer tid med familjen så han sa upp sig och reste världen runt.. Nu när han landat hemma i Zaros igen så känner han saknaden av den där kicken han fick som APD..

     

    • Tell us a little about yourself!: Jag är 21 år och bor i Uppland och för tillfället så spenderar jag mycket tid här på cvgaming (bara för att de är så skönt att banna Björt) och när jag inte sitter vid datorn så är de vännerna som gäller. 
      Jag måste erkänna att jag är jävligt dålig på sånt här så om det är något mer ni vill veta så får ni ta och fråga! :)
  4. 13 hours ago, DompaN said:

    admins får säker över 30 klagomål om dagen om inte mer

    Där har du en poäng. Sist jag räknade (stängde inte ner någon ruta på hela dagen) så hade jag 34 olika personer som skrivit. Tror att alla mods/admins/supports ligger runt något liknande (vet att @Jonasp brukar ligger högre än så), så vi gör vad vi kan för att hjälpa dem som spelar på servern. :) 

    On 5/10/2016 at 5:21 PM, Jackson said:

    VRF kan ni inte bara för att visa att ni bryr er om spelarna i ert community

    Att säga att vi inte bryr oss tycker jag känns lite som ett slag under bältet eftersom vi lägger ner otroligt mycket tid på att just göra saker bättre för er, vare sig de är att ni har blivit rdmade , era lådor brinner eller att komma på nya saker åt just er spelare.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.